TV-B-Gone: Stänger av alla typer av TV-apparater

Det är bara att rikta TV-B-Gone mot en TV och trycka på knappen så stängs den av! Ett tryck till så slås den på igen! TV-B-Gone.. Succén från USA, nu i Sverige! Stäng av alla typer av TV-apparater med denna enkla fjärrkontroll.

TV-B-Gone finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 199 kr.

Heebeegeebee

Massera ditt huvud med denna eller låt någon annan göra det och du kommer känna stressen och huvudvärken släppa! HeeBeeGeeBee liknar en stor spindel och sänder behagliga rysningar genom kroppen. Vibratorn har tre lägen och går på ett AA-batteri vilket medföljder.

Heebeegeebee finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 199 kr.

Vinturi Vinluftare

Vinturi är aeratorn som utför en dekantering, luftning av vin, omedelbart, utan väntetider. Det enda du gör är att hälla vinet genom Vinturi och vinet är klart för servering direkt – och skillnaden är påtaglig – även på budgetviner. Och man behöver inte vara en vinconnaisseur för att känna av differensen… Skillnaden är häpnadsväckande uppenbar.

Vinturi Vinluftare finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 449 kr.

Kedjevinställ: Får din vinflaska att sväva i luften

En trevlig present till vinälskaren. Detta är en sammansvetsad kedja som lyfter upp din vinflaska svävande i luften. Kedjevinstället passar de flesta vinflaskor och är ca 23 cm långt.

Kedjevinställ finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 199 kr.

Stealth Laptop Sleeve - Roliga gadgets

En smart och diskret väska för din dator. Utvändigt ett gammalt skruttigt kuvert, invändigt ett mjukt, skyddande och fodrat datorfodral.

Stealth Laptop Sleeve finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 259 kr.

Beer Bottle Goblets - Partyprylar

Varför nöja sig med tråkiga ölglas när du kan dricka ur fräcka Beer Bottle Goblets. Varje ölglas är skickligt tillverkade av en återvunnen ölflaska. Hur? Genom att klippa bort botten, runda av kanterna och sätt en fot vid halsen på flaskan. Skål!

Beer Bottle Goblets finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 179 kr.

Twilight Turtle: Varför räkna får när du kan se stjärnor?

Denna söta nattlampa och sköldpadda vid namn Twilight Turtle kommer att förvandla ditt sovrum till en magnifik stjärnhimmel. Massan av gnistrande stjärnor omfattar åtta äkta konstellationer, och kommer med en vackert illustrerad stjärnguide.

Twilight Turtle finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

App Magneter: Kylskåpsmagneter i form av iPhone app-ikoner

För dig som älskar din iPhone är App Magnets en perfekt produkt. Vad sägs om 18 snygga app-ikoner förpackade i en presentförpackning som ser ut som en iPhone.

App Magneter finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 159 kr.

Sound Asleep Pillow: En kudde med inbyggd högtalare

Sound Asleep Pillow har en inbyggd högtalare som bara du kan höra. Mirakulöst nog kan du inte känna av högtalaren eftersom den är begravd djupt inne i kudden. Kudden ansluts till en musik-källa med 3,5 mm uttag såsom iPods, iPhones, mp3 spelare och CD spelare. Förutom i sängen kommer kudden väl till pass när du ska resa långt såsom i flygplan. tåg och bilar. Kudden är idealisk för ljudböcker, självhjälp guff och språkkurser.

Sound Asleep Pillow finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 299 kr.


Slush Mug: Gör Slushies superenkelt i denna mugg

Sugen på Slushies? Allt du egentligen behöver är en Slush Mug som du lägger i frysen ett par timmar, tar ut, häller i juice eller läsk, rör om och vips: så har du skapat dig en egen Slush Ice! Man ska inte göra saker svårare än de är. Och slush är inte särskilt svårt. Längre.

Slush Mug finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 129 kr.

Färgade linser utan styrka till maskerad och halloween

färgade linser

Färgade linser (även kallade partylinser) utan styrka som passar mörka såväl som ljusa ögon. Crazylinser eller så kallade crazy lenses är en kosmetisk lins som radikalt förändrar utseendet. Dessa coola linser är perfekt lins för maskerad, halloween eller andra tillställningar.

Idag finns det ett stort utbud av färgade linser: bland annat hittar du helsvarta linser, zombie linser, kattögon, djävulska ögon, blodsprängda linser, färgade linser som lyser i UV-ljus mm. 

Flera partylinser/crazylinser hittar du hos Etrendstore.se

Sexiga maskeraddräkter och maskeradkostymer

sexiga maskeradkläder

Sexiga maskeradkläder för tjejer är stay-ups, nätstrumpor och höga klackaroutfits på en maskeradfesten. Läder och lack är också vanligt på sexigare maskeradfester. För män är det vanligare med maskeradkläder där man har bar överkropp, tex som en romersk kejsare i toga eller varför inte en Borat mankini?

Andra populära sexiga maskeraddräkter kan vara att klä ut sig till: Catwomen, She-ra, sexig nunna, sexig doktor eller sjuksköterska, Lara Croft eller Baywatch baddräkt.

Flera sexiga maskeraddräkter hittar du hos Etrendstore.se


Masker till maskerad och Halloween

maskeradmasker

Masker är något som såklart är populärt att ha på maskeradfester, fördelen är att man inte känner ingen varandra och att det finns många läskiga varianter på masker som passar till Hallowen. Det är dock ofta svårt att göra en själv så man måste generellt köpa en mask om man nu inte är duktig på att smink sig själv.

Tips på annorlunda masker kan vara: hockeymask, rånarluva, hästhuvud, hundhuvud, darth vader, storm topper, zombie, scream mask eller en läskig clownmask.

Flera masker till maskeraden hittar du hos Etrendstore.se

Maskeradkostymer för yrken och roller

Här har hittar du tips på maskeraddräkter på klassiska yrken och roller för temafesten! Roliga och annorlunda yrken att klä ut sig till kan vara läkare, byggare, pilot, sjuksköterska, sjöman, polis, FBI agent, brandman, kock, livräddare, präst och städerska.

Flera maskeraddräkter hittar du hos Etrendstore.se

Roliga peruker till maskerad

roliga peruker

En häftig peruk är ett lätt sätt att ändra ditt utseende på ett effektivt och snabbt sätt! En peruk behöver inte kosta en förmögenhet så med rätt peruk kan du komma billigt undan då resten av utklädnaden inte behöver vara så extrem.

Idag finns det en peruk för varje frisyr. Tips på annorlunda peruker kan vara hockeyfrilla, punkperuk, blondin, rosa page, sexig brunett, lockig rödhårig, 1700-tals peruk, rastaflätor och jätteafroperuk.

Flera roliga maskerad peruker hittar du hos Etrendstore.se

Förslag på maskeradteman till festen

Ska du ha maskeradfest? Kommer du inte på några roliga tema? Sluta leta för här får du tips på roliga maskeradteman för festen, studentskivan eller halloween.

"Musik/Hollywood tema" -
Tips på artiser: Elvis, Kiss, Axel Rose, Ali G, Marilyn Monroe, Michael Jackson etc.

"Oss själva när vi är 50 år" - Tips på utklädnad kan vara: Börsmäklare, affärsman/affärskvinna, zombie, sliten porrstjärna, gammal med rynkor, uteliggare med pantflaskor,

"Ursäkta, jag tror jag kommit fel"
- Utklädnad till någon som absolut inte är kläd för en fest. Tips på dräkter: I princip vad som helst men simkläder, dykkläder, porriga kläder, träningskläder, "nakendräkt",

"Film och TV" - Lättare tema som kontrast mot det ovan. Tips på kostymer: Superhjältar som Spiderman, Superman, Batman och Lara Croft, Scream, Greve Dracula, Top Gun, South Park, Super Mario osv.

"Djur tema"
- Tips på kostymer: Kossa, kackerlacka, kyckling, gorilla, uppblåsbar häst eller tjur, masker etc.

"Beach party"
- Småsexigt tema som kan vara roligt mitt i vintern. Tips på dräkter: Solglasögon, badbrallor, bikini.

"Tysk/fransk/spansk/arabisk tema"
- Klä ut er enligt ett visst land eller världsdel.

"Mitt drömyrke när jag var liten"
- Tips på kostymer: brandman, polis, militär, hockeyproffs, sjöman

"Baby"
- Tips på kostymer: Babydräkter med napp eller nappflaska.

"Sexigt"
- Tips på dräkter: Baywatch, sexig städerska, sexig sjuksköterska, borat mankini, kondom dräkt 

"60/70/80/90-talet" - Tips på kostymer kan vara: kavaj med fluga och hatt, hippie med utsvängda byxor, starka färger som rosa och turkos, fleece.

"Tema"
- Det enda kravet är att man exempelvis har solbrillor, peruk, vita kläder, kjol mm.

"Krig/Militär"
- Tips på dräkter kan vara: kamouflagekläder, sårad soldat, fånge, rambo, stridspilot.

"Ögonmasker"
- Enkla men snygga ögonmasker som enbart täcker ögonen.

Vill du tipsa om ett roligt och annorlunda maskeradtema? Skriv gärna en kommentar om du har haft en rolig maskerad med ett kul tema som inte finns angivet här? Tipsa gärna också om vad folk klädde ut sig till.

Förfestspelet: Kombinerar alla bitar för en lyckad förfest

Du som aldrig spelat förfestspelet kan inte med gott samvete säga att du någonsin förfestat! Förfestspelet kombinerar alla bitar för en lyckad förfest: massvis med dricka, galna uppdrag, bra musik, intima frågor och framförallt: många skratt!

Förfestspelet finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 299 kr.

Ölspelet: Ett häftigt spel för kompisgänget

Ett häftigt spel för kompisgänget. Det enda du behöver är ölglas och spelet för att sätta igång att spela.

Ölspelet finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 149 kr.

Ölbarometer

Ölbarometer är ett stort ölglas som rymmer 1,5 liter, höjd 29,5cm.

Ölbarometer finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 99 kr.

Toilet Golf: Öva putten medan du sitter på toaletten

Öva putten medan du sitter på toaletten! Nu kan du utnyttja tiden maximalt och finputsa dina puttar samtidigt som du utövar andra nödvändiga behov.

Toilet Golf finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 179 kr.

USB Humping Dog

Juckande USB-hund! Ett måste för alla datorägare... Lite snuskig och väldigt rolig. En liten hund som bara kör på och på. Får alla att le, till och med den mest seriösa chefen kommer att skratta. Bara att kör in den... i Usb porten och..

USB Humping Dog finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 89 kr.

Hopeside Down: Flaska eller glas? - Roliga gadgets

Hopside Down ölglas är den typ av glas som vi har väntat på: det är så ovanligt som du är. Inuti den ståtliga form av det klassiska ölglaset ligger en övre halva av en vanlig ölflaska. 

Hopeside Down finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 179 kr.

Vinyl Coasters - Retroprylar

Återvunna vinylskivor blir till glasunderlägg. Tillverkad från en vinylskivas mittendel, glasunderläggen har sedan blivit laminerade för att skydda dina ytor (och etiketterna själva) från repor och märken.

Vinyl Coasters finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 179 kr.


Fotbollsbord Milano Foosball

Fotbollsbord i ljust trä med teleskophandtag i stål. Stabilt fotbollsbord med mjuk rundad design. Allt som behövs för att komma igång medföljer.

Fotbollsbord Milano finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 4995 kr.

Silverlit V-Beat Air Drum


Visst blir man emellanåt sugen på att banka på ett trumset precis som en riktig rocker dessvärre låter det aldrig som man tänkt sig och grannarna blir inte glada. För alla oss som vill trumma, men inte kan har Silverlit skapat V-beat Air Drums. Detta är ett virtuellt trumset där trummorna finns men inte syns i luften.

V-Beat Air Drum finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 349 kr.

Glassbollen: Gör underbart god hemmagjord glass

Nu kan du på ett roligt och enkelt sätt göra din egen glass. Inga avancerade mat eller bakningskunskaper behövs. Komponera ihop dina favoritsmaker till en glass som tillverkas samtidigt som du har roligt med bollen. Perfekt på festen eller för att inte tala om vilken succe det kommer bli på barnkalaset!

Glassbollen finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 349 kr.

Slush Maskin: Gör hemmagjord Slushies på 25 minuter


Starta maskinen och inom 25 minuter har du hemmagjord Slushies. Nu kan Du dricka hemmagjorda slushies, frozen margharitas eller strawberry daiquiris när du blir ägare till denna fina maskin.

Slush Maskin finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 795 kr.

Candy Grabber - Roliga gadgets

Retromaskinen som finns på alla tivolin! Skillnaden är att du inte behöver tigga pengar av din mamma för mera försök att plocka rätt - du kan spela med denna Candy Grabber i evigt. Otroligt beroendeframkallande! Fyll maskinen med ditt favorit godis, stoppa i ett symboliskt mynt och försök att fånga ditt pris innan den originella musiken upphör.

Candy Grabber finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 329 kr.

Flasklås: Lås in din värdefulla dryck i flaskan

Lås in dina godaste drycker i flaskan med hjälp av detta flasklås. Pilla in din tresiffriga kod och spriten är äntligen din, bara din.

Flasklås finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 279 kr.

Teddy Speaker

Denna söta och färgglada högtalare i form av en nallebjörn fungerar på samma sätt som en vanlig högtalare - helt enkelt ansluta din iPod eller annan bärbar ljudenhet med standard 3,5 mm ingång, och du är redo att rocka till din favoritmusik!

Teddy Speaker finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 249 kr.

Horse Head Pillow - Roliga gadgets

Om du är ett fan av filmen The Godfather eller att din pojkvän är besatt av filmen, kommer du säkert ihåg den ökända scenen där en filmproducent hittar huvudet på sin favorit häst på sin säng, som en present av maffiabossen Don Corleone. Som en hyllning till den här scenen har vi därför tagit in Horse Head Pillow.

Horse Head Pillow finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 695 kr.

Garlic Zoom

Öppna den lilla luckan, lägg ner din vitlöksklyfta och kör zoomen fram och tillbaka. Knivarna hackar sönder vitlöken i delikata små läckerbitar. Snabbt och enkelt att rengöra.

Garlic Zoom finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 139 kr.

CD Wall Tiles - Roliga gadgets

Bygg en mosaikvägg med dina favorit CD! Mönstret bestämmer du själv. Varje hållare kan hålla uppe antingen ett enkel fodral eller dubbel CD. Instruktioner för att sätta upp hållarna ingår. Du sätter lätt upp dom på din vägg och du behöver inte göra några hål i väggen.

CD Wall Tiles finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 179 kr.

Glow Brick Blå: Lysande glödlampa helt utan ström

En glödlampa inkapslad i glas som laddas upp av ljus under dagen och lyser med ett stilla sken under natten. Så enkelt, så snyggt! Glow Brick är en lampa helt i glas som aldrig behöver bytas och som inte drar någon ström. Med ett lätt fluoroscerande ljus så är det ett energivänligt alternativ.

Glow Brick finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 269 kr.

Sun Jar Yellow: Lagra upp solsken inför mörka dagar

Lagra upp lite solsken inför gråa och trista dagar. Sun Jar ser vid första ögonkastet ut som en gammaldags syltburk. Men när kvällen närmar sig händer det något. Ett varmt och honungs liknande sken börjar ta form inne i Sun Jar och ju mörkare det bli ju kraftigare lysser den.

Sun Jar Yellow finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 299 kr.

Underwater Light Show - Roliga gadgets

Fixa disco i badkaret, handfatet eller vattenklosetten! Denna pryl flyter på ytan och ordnar en häftig ljusshow under densamma. Via en knapp växlar du mellan fem olika ljusalternativ (harmonic turnovers, epileptic ecstacy rave, 70´s dirty disco m fl).

Underwater Light Show finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 119 kr.

LED Duschhandtag

Detta är ett duschhuvud som lyser och som byter färg efter vattnets värme. Jo det är sant. LED dioderna i dusch huvudet lyser grönt när vattnet är kallt och går sedan igenom färgerna, blå och innan den till sist blir röd då vattnet är varmt. Dioderna drivs av vattnet som strömmar igenom så inga batteri behövs. Det är bara att skruva av ditt gamla duschhuvud och montera på detta precis som vanligt och du är klar för att duscha.

LED Duschhandtag finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 239 kr.

Laserpod Galaxy - Partyprylar

Laserpod använder sig av den senaste tekniken inom laser, lysdioder och kristalloptik för att skapa otroligt snygga effekter. Det fungerar genom att tre lasrar och flera ultravioletta lysdioder lyser genom en roterande Swarovski-kristall, vilket skapar coola mönster.

Laserpod Galaxy finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 879 kr.

Barncykel Hello Kitty 3-6 år

Hello Kitty cykel för barn mellan 3 - 6 år. 12" däck, handbroms fram och bak. Detta är en officiellt licensierad Hello Kitty™ produkt.

Barncykel Hello Kitty 12" finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 1695 kr.

Elbil barn ATV-Quad Hello Kitty

Här är grejen för de lite mer äventyrslystna, blir garanterat en favoritleksak Passar alla små äventyrare mellan 2 och 5 år. Denna superläckra elbil är bara ett måste för alla små tuffingar! Stor, stark och rejäl modell som är utrustad med stort batteri (6 volt) och stark motor så den klara även mer krävande underlag som t.ex. gräsmattor! Lämplig från 2 års ålder och uppåt.

Elbil ATV-Quad Hello Kitty finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 1795 kr.

Barncykel Hello Kitty 6-9 år

Hello Kitty cykel för barn mellan 6 - 9 år. 16" däck, handbroms fram och bak. Detta är en officiellt licensierad Hello Kitty™ produkt.

Barncykel Hello Kitty 16" finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 1895 kr.

Elbil barn Hello Kitty

Här är grejen för de lite mer äventyrslystna, blir garanterat en favoritleksak. Passar alla små äventyrare mellan 1 och uppåt. Denna superläckra elbil är bara ett måste för alla små tuffingar! Lämplig från 1 års ålder och uppåt. Levereras omonterad i kartong komplett med laddare, batteri och engelsk monteringsanvisning!

Elbil barn Hello Kitty finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 1895 kr.

Micro Desktop Racing

Här har vi hittat några allvarligt små radiostyrda bilar att leka med! Dessa fordon är baserade på klassiska Tamiya och Nintendo fordon, och de är idealiska för att bedriva spännande tävlingar på riktigt trånga utrymmen.

Micro Desktop Racing finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 249 kr.

Nintendo Mini Classics

Som gjord för att likna klassiska Game Boys! Nintendo Mini Classics är lika beroendeframkallande för tummen som du (förmodligen inte) minns. Vi pratar minuters kul! Saken är nämligen den att det snart förvandlas till timmar där du försöker samla nya poäng och söka efter nya fusk. Bästa av allt är att du kan bära med dig den i nyckelknippan! Alltid redo för en omgång med Super Mario Bros!

Nintendo Mini Classics finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 149 kr.

Super Mario Väggdekaler


Häftiga Super Mario väggdekaler som är officiellt licensierade av Nintendo. Varje paket innehåller 36 dekaler som är flyttbara och återanvändningsbara.

Super Mario Väggdekaler finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 895 kr.

New Super Mario Väggdekaler


Häftiga Super Mario väggdekaler som är officiellt licensierade av Nintendo. Varje paket innehåller 24 dekaler som är flyttbara och återanvändningsbara.

New Super Mario Väggdekaler finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 895 kr.

Super Mario Barnkostym Maskeraddräkt

Super Mario Maskeradkostym inkluderar en blå overall med gula runda knappar och en långärmad röd t-shirt. Dessutom ingår en matchande röd hatt med ett vitt "M" på framsidan samt självhäftande lösmustasch för en komplett look.

Super Mario Barnkostym finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

Luigi Barnkostym Maskeraddräkt

Luigi Barnkostym inkluderar en blå overall med gula runda knappar och en fastsydd långärmad grön t-shirt. Dessutom ingår en matchande grön hatt med ett vitt "L" tryckt på framsidan samt en självhäftande lösmustasch för en komplett look.

Luigi Barnkostym finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

Nintendo Plåster

Varje plåtask innehåller 15 härliga plåster med olika fiende-karaktärer från Super Mario-spelen. Tre olika färger och karaktärer som innefattar Bullet Bill, Goomba och Piraya-växten. Officiellt licensierade plåster såklart.

Nintendo Plåster finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 49 kr.

Nintendo Godis Svampar

Förutom Mario själv så var svamparna från Super Mario-spelen de mest älskade och igenkända karaktärerna från spelen. När du käkat upp godiset ur svampen så kan du använda den för att samla på små och ting såsom gem, häftstift eller varför inte mynt?

Nintendo Godis Svampar finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 39 kr.

Donkey Kong Väggdekaler

Skaffa den skönaste väggen någonsin med hjälp av våra Donkey Kong väggdekaler som är officiellt licensierade av Nintendo. Varje paket innehåller 36 dekaler som är flyttbara och återanvändningsbara.

Donkey Kong Väggdekaler finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 895 kr.

Nintendo Godis Frågetecken Kub

Vad får du när du slår huvudet i denna lilla gula frågeteckens-kub? Förutom ont i huvudet kan du få ut en handfull små runda gula mynt som smakar sura jordgubbar.

Nintendo Godis ? Kub finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 39 kr.

Pac Man Plåster

Varje snygg plåtask innehåller 15 härliga plåster med olika motiv från TV-spelsklassikern Pac Man. Officiellt licensierade plåster såklart.

Pac Man Plåster finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 49 kr.

Nintendo NES-kontrollers Mössa

Häftig mössa full med NES-kontrollers. Dessutom kan du vända den ut och in och få annat motiv. Super-awesome!

Nintendo Mössa finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 39 kr.

Nintendo Godis Controller Mints

Denna plåtask med mintgodis är exakt samma storlek som originalkontrollen till Nintendo Entertainment System (NES) som kom på 1980-talet.

Nintendo Controller Mints finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 39 kr.

Hello Kitty saker och prylar


Hello Kitty är en japansk seriefigur som skapades av företag Sanrio redan 1974! Figuren återfinns idag i många former, allt ifrån pennvässare till brödrostar, T-shirts, TV-spel och barnböcker, och har blivit en enorm försäljningsframgång. Hos Etrendstore.se hittar du bland annat Hello Kitty cyklar till barn, Hello Kitty elbilar till barn och roliga Hello Kitty dräkter för maskerad och utklädnad.


Roliga partyprylar och presenter

Partyprylar
på Etrendstore.se - Här har hittar du mängder av coola partyprylar! Allt från roliga gå-bort-presenter, pluntor, roliga isformar, flasköppnare, godisshots, likörextrakt, drinkmixarsnaps & shotsglas,  öl- vin och drinkglas, drinkspel och annat som lämpar sig för party och festligheter.

Flera roliga partyprylar hittar du hos Etrendstore.se

Lego Key Light

Fräck ficklampa med LED-belysning! Fäst den på nyckelknippan så har du alltid den nära till hands! Färgen varierar, slumpen avgör!

Lego Key Light finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar från 79 kr.

Lego Brick Light

LED-belysning som ser ut som en klassisk Lego kloss! Lego Brick Light, kan användas som en sänglampa, monteras på väggen (fäste ingår), ställas under hyllor eller bäras omkring som en slags egendomliga ficklampa. Du kan även använda den för att lysa upp dina Lego skapelser. Barn, leksaksfreaks, misslyckade arkitekter och galna campare kommer att älska denna lampa.

Lego Brick Light finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar från 129 kr.

Lego Lights Torch

Stor ficklampa med dubbel LED-belysning under fötterna! När du behöver lysa upp saker trycker du helt enkelt på logotypen på bröstet!

Lego Lights Torch finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar från 159 kr.

Lego Alarmklocka

En väckarklocka utformad som en enorm LEGO-kloss.

Lego Alarmklocka finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar från 299 kr.

Lego Förvaringsklossar

Fina förvaringsklossar från Lego av bästa kvalitet! Förvaringsklossarna är snygga och superbra för förvaring av leksaker och Lego i barnens rum. De kan staplas på varandra och blir en rolig effekt i barnens rum, men egentligen snyggt, och praktiskt, i vilket rum som helst. För vem vill inte ha ett Legohuvud fyllt med prylar på skrivbordet, hatthyllan eller i bokhyllan...

Lego Förvaringsklossar finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar från 119 kr.

Födelsedagspresent - Personliga och roliga presenttips

Tips på roliga och speciella födelsedagspresenter som passar de flesta. Presenter till födelsedagen både för kille och tjej i alla åldrar. Dessa födelsedagspresenter passar även bra till mamma och pappa. 

Flera roliga födelsedagspresenter hittar du hos Etrendstore.se


Bröllopspresent - Personliga och Roliga Presenttips

Tips på fina, annorlunda och romantiska presenter att ge bort vid bröllop och vigsel. Bra bröllopspresenter är saker för hemmet så som tex prydnadssaker och silverbestick. Även roligare bröllopspresenter i form av upplevelser så som spa, resecheck, fallskärmshoppning eller rida islandshäst är mycket uppskattat. Här hittar du både billiga och exklusiva bröllopspresenter - personliga, lyxiga och bra bröllopsgåvor för alla plånböcker och smaker.

Flera roliga bröllopspresenter hittar du hos Etrendstore.se

Doppresent - Personliga och Roliga Presenttips till små barn

Tips på fina, annorlunda och minnesvärda doppresenter. Vanliga presenter vid dop är smycke, bok, kläder, halsband, leksaker och fotoalbum. Här är några förslag på bra och personliga dopgåvor till både pojke och flicka.

Flera roliga doppresenter hittar du hos Etrendstore.se

Examenspresent - Roliga och personliga examenspresenter

Presentkort till tex kläder är ofta mycket uppskattade examenspresenter. Kanske något fint vin eller champagne med fina kristallglas till? Eller varför inte en fin Whiskey? Även smycken så som halsband och armband är mycket uppskattade presenter vid examen. Examenpresent kallas även ibland för studentpresent. 

Flera roliga Examenspresenter hittar du hos Etrendstore.se
Roliga Gadgets, Coola Prylar & Häftiga Presenter på RoligaGadgets.se

Här tipsar vi dig om roliga prylar, roliga presenter och roliga gadgets som du kan köpa på nätet! På denna blogg hittar du ett stort utbud av coola, häftiga, smarta och annorlunda prylar, gadgets, presenter och som är perfekta att ge bort som presenter eller behålla för sig själv!

Copyright © RoligaGadgets.se 2010-2012.

RSS 2.0