Gametech yPlayer 100 spel 16-bits


Spelkonsol för stora och små. Med 100 st inbyggda spel och stor färgskärm behöver man aldrig tröttna på spelen. Perfekt för resan eller hemma i soffan. Koppla in yPlayer mot en TV och spela med stor bild. Alla spelen har högt spelvärde, i ett flertal olika kategorier. Välj bland tex sport, plattform, pussel, action, äventyr, racing och mycket annat. Snygg grafik och bra ljud.

Gametech yPlayer finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 499 kr.

Lego Pirates of the Caribbean Svartskäggs skepp

Från kaptenshytten högt upp i sitt ståtliga skepp ser Svartskägg på i hemlighet när Jack Sparrow och besättningen försöker sig på ett myteri mot Angelica och zombierna. Kommer våra hjältar att lyckas ta kontroll över skeppet innan Svartskägg visar sig?

Lego Svartskäggs skepp finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 899 kr.

Morphsuits Heltäckande Maskeraddräkt - Maskeradtips


Morphsuits är den perfekta markeraddräkten för dig som vill vara anonym men ändå väcka uppmärksamhet. Du kan se, andas och dricka utan problem genom dräkten. Morphsuits-dräkterna är väldigt töjbara. Är du längre än 178 cm bör du välja en XL annars kommer du få svårt att trä dräkten över ditt huvud. Komplettera gärna din Morphsuits med tillbehör som peruker, glasögon eller enstaka klädesplagg, allt för att skapa din egna stil.

Morphsuits Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 499 kr.

VsTank Pro IR M4 Sherman Green - Radiostyrt


Dom ultimata stridsvagnarna med oerhört hög kvalitet och detaljrikedom. VsTank Pro är stridsvagnar i skala 1:24 med inbyggda IR-kanoner som skjuter IR-skott. Blir man träffad sex gånger under ett spel är man utslagen. Stridsvagnarna har inbyggda, realistiska ljudeffekter både när man kör, blir träffad och avfyrar kanonen. Alla kontroller styrs enkelt med den medföljande radion som är överskådlig och lätt att manövrera.

VsTank Pro IR M4 Sherman finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 1299 kr.

70-tals Disco Maskeraddräkt - Maskeradtips

70-tals Disco Maskeraddräkt inkluderar en helkroppsoverall i denim med en fastsydd skjorta. Finns i storlekarna: Medium och Large. Tillverkad i 100% Polyester.

70-tals Disco Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.Roliga Gadgets, Coola Prylar & Häftiga Presenter på RoligaGadgets.se

Här tipsar vi dig om roliga prylar, roliga presenter och roliga gadgets som du kan köpa på nätet! På denna blogg hittar du ett stort utbud av coola, häftiga, smarta och annorlunda prylar, gadgets, presenter och som är perfekta att ge bort som presenter eller behålla för sig själv!

Copyright © RoligaGadgets.se 2010-2012.

RSS 2.0