Presenter till pojkvännen eller flickvännen på Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag, den 14:e februari, är dagen då man kan passa på att ge den där lilla kärleksgåvan man tänkt ge. Tips på romantiska presenter att ge till honom eller henne på alla hjärtans dag. Vanliga presenter på alla hjärtans dag är bland annat blommor, smycken, choklad och underkläder. Ett vackert kort eller en dikt är också populärt. Bor man långt bort uppskattas kanske en present tillsammans med ett vykort. Här hittar du roliga, personliga, annorlunda och presenter att ge bort eller skicka till den du älskar på alla hjärtans dag.

Flera roliga Alla Hjärtans Dag presenter hittar du hos Etrendstore.se

Mors dag present - Fina presenter att överraska din mamma med på Morsdag!


Här hittar du presentförslag till mors dag! Tips på fina, roliga och söta presenter att överraska din mamma med på Morsdag.. En lyxig chokladask, blommor eller någon fin present till hemmet uppskattas alltid av mamma på mors dag. Morsdag firas alltid sista söndagen i maj.

Flera roliga Mors dag presenter hittar du hos Etrendstore.se

Fars dag present - Presenter att överraska din pappa med på fars dag

Överraska pappa på fars dag! Tips på fina, roliga och praktiska presenter att överraska din pappa med på fars dag. Roliga presenter att ge bort på fars dag kan tex vara en rakapparat, kalsonger, strumpor, alkoholmätare, tidningsprenumeration eller varför inte en teknisk pryl? Farsdag firar man alltid den andra söndagen i november.

Flera roliga Fars dag presenter hittar du hos Etrendstore.se

Julklappstips till henne - Julklappar till alla kvinnor och tjejer

Julklappstips till henne, köp något fint till din flickvän eller fru. Julklappar till alla kvinnor och tjejer. Tips på bra Julklappar till tjejer! Annorlunda, roliga och personliga Julklappstips som garanterat gör henne glad på Julafton.

Flera roliga Julklappstips till henne hittar du hos Etrendstore.se

Julklappstips till killar - Julklappar till alla män och grabbar


Tips på julklappar för killar är bland annat teknikprylar, böcker och kläder. Presentkort, sportutrustning, verktyg och hushållsartiklar är också presenter kan finnas med på en killes önskelista.

Flera roliga Julklappstips till killar hittar du hos Etrendstore.se

Present till barn - Tips på roliga presenter för både stora och små

Tips på roliga presenter till barn. Presenttips på leksaker, kläder och prylar för både stora och små barn. Söta leksaker och presenter av hög kvalitét. Vi tycker barn är bäst! Här hittar vi samlat några favoriter från alla våra produkter. Roliga och annorlunda presenter som passar bra för barn, exempelvis till doppresenter, födelsedagspresenter eller som julklappar. Köp julklappen och födelsedagspresenten i god tid!

Flera roliga presenter till barn hittar du hos Etrendstore.se

Upplevelsepresent - Ge bort en oförglömlig upplevelsepresent till någon du tycker!

Upplevelser sprider ofta mer glädje än prylar! Ge bort en oförglömlig upplevelsepresent till någon du tycker om eller kanske till paret som ska gifta sig.

Finn unika presentidéer för speciella händelser på Golden Moments och kom ihåg att du kan göra varje present personlig. Golden Moments (GM) är erkända Experience Hunters, Golden Moments har sökt land och rike för att hitta de mest fantastiska upplevelsepresenterna sedan 1998. Golden Moments erbjuder allt från action, äventyr till avslappning och uppassning. Vad sägs om att köra lyxiga bilar, vara stuntman för en dag, flyga en helikopter eller njuta av ett spapaket, chokladmassage, makeup makeover, dessa är bara få upplevelser ur sortimentet.

Golden Moments har passande upplevelser för farsdag, födelsedagar, bröllop mm... helt enkelt otroliga upplevelser som passar för alla speciella tillfällen. Allt från spapaket, whiskeyprovning till övernattningar på det fantastiska slottet i Frankrike. Skäm bort din kära med en upplevelse från Golden Moments. En present som sent kommer att glömmas.

Flera roliga upplevelsepresenter hittar du hos Etrendstore.se

20 års presenter till både tjejer och killar

20 års presenter till både tjejer och killar. Överraska med en annorlunda och häftig present som kommer bli ett minne för livet. Presenterna passar själklart bra även till någon som fyller 25 år.

Flera roliga presenter till vardag och fest hittar du hos Etrendstore.se


30 års present till både tjejer och killar

Tips på födelsedagspresenter till kille eller tjej som fyller 30 år. Originella och roliga presenter som garanterat uppskattas på 30 års dagen.

Flera roliga presenter till vardag och fest hittar du hos Etrendstore.se

Present till honom / pojkvän som är både praktiska och unika

Roliga och originella presenter till honom! Presenttips på roliga och pratiska presenter till kille och pojkvän. Present till honom som är både praktiska, lyxiga, och unika till såväl pappa som pojkvännen, maken eller kompisen. En bra present till en man ska oftast vara både användbar och av hög kvalitét, något att njuta av hemma eller visa upp för polarna.

Flera roliga presenter till honom / pojkvännen hittar du hos Etrendstore.se

Presenter till henne / flickvän som är både roliga och mysiga

Perfekta presenttips till henne. Här hittar du roliga och mysiga presenter till flickvännen och tjejer i allmänhet.  Presenter till din flickvän, mamma, vännina eller någon annan du vill uppvakta och överraska. Uppvakta henne med härliga spa-presenter, vackra prylar och accessoarer, roliga tjejpresenter eller annat ur vårt sortiment.

Flera roliga presenter till henne / flickvännen hittar du hos Etrendstore.se

Roliga Presenter för vardag, fest och högtider

Presenter och julklappar - lyxiga, romantiska, personliga och roliga presenter.

Här hittar du bra presenttips och julklappstips för både barn och vuxna. Letar du doppresent, födelsedagspresent, romantisk present eller födelsedagspresent? Du hittar alltid något som passar bland våra presenttips. Till honom, henne, doppresenter, barnpresenter, och sympatipresenter.

Romantisk present till din älskling?
Begränsa inte romantiken till Alla hjärtans dag. Ge din älskling en överraskning! Visa din kärlek med en liten kärleksgåva helt apropå. Välj bland våra annorlunda romantiska presenter.. Det måste faktiskt inte vara alla hjärtans dag!

Tips på doppresent, bröllopspresent, födelsedagspresent eller inflyttningspresent?
Här hittar du tips på roliga och personliga julklappar och presenter för alla tillfällen! Vi ger dig unika presenttips för födelsedagen, bröllopet, dopet, mors dag och mycket mer!

Alla tips är noga utvalda för att du ska kunna hitta så annorlunda och bra presenter som möjligt. Vi tipsar om billiga presenter så väl som mer exklusiva upplevelsepresenter. Alla presenter kan du köpa online på nätet!

Flera roliga presenter för vardag och fest hittar du hos Etrendstore.se

Inflyttningspresenter när du ska gå på inflyttningsfest

Tips på vad man kan ge för inflyttningspresenter när man ska gå på inflyttningsfest. Har du svårt att hitta den rätta presenten? Nu behöver du inte spendera mer tid på att leta efter presenten som kommer att imponera. Kolla in vårt suveräna urval av presentidéer!

Flera roliga inflyttningspresenter hittar du hos Etrendstore.se


Billiga presenter för dig som ändå vill ge bort något unikt

Billiga presenter för dig med tunn plånbok men som ändå vill ge bort något unikt och personligt. Har du svårt att hitta den rätta presenten? Nu behöver du inte spendera mer tid på att leta efter presenten som kommer att imponera. Kolla in vårt suveräna urval av presentidéer!

Flera billiga presenter till vardag och fest hittar du hos Etrendstore.se

Annorlunda och roliga presenter till den som redan har allt

Leter du efter presenter till nära och kära? Här hittar du roliga, annorlunda och innovativa presenter och prylar i massor! Nu behöver du inte spendera mer tid på att leta efter presenten som kommer att imponera. Kolla in vårt suveräna urval av presentidéer!

Flera annorlunda presenter hittar du hos Etrendstore.se

Gå bort present perfekt om du vill ge bort något annorlunda

Om du blir bortbjuden på middag, födelsedagskalas eller liknande så är det ofta väldigt uppskattat om du har med en liten blomma eller present till värden. Massor av roliga, annorlunda och prisvärda gå-bort-presenter. Perfekt om du vill ge bort något annorlunda!

Flera gå-bort-presenter hittar du hos Etrendstore.se

Presenter/presenttips till flickvän

Mängder av roliga, romantiska och annorlunda presenter, perfekt till din flickvän eller tjej. Har du svårt att hitta den rätta presenten? Nu behöver du inte spendera mer tid på att leta efter presenten som kommer att imponera. Kolla in vårt suveräna urval av presentidéer!

Flera roliga presenter till tjejen / flickvännen hittar du hos Etrendstore.se

Presenter/presenttips till pojkvän

Mängder av roliga, romantiska och annorlunda presenter, perfekt till din pojkvän eller kille. Har du svårt att hitta den rätta presenten? Nu behöver du inte spendera mer tid på att leta efter presenten som kommer att imponera. Kolla in vårt suveräna urval av presentidéer!

Flera roliga presenter till killen / pojkvännen hittar du hos Etrendstore.se


Blodigt Slaktarförkläde

Nästa gång du funderar på att grilla några köttbitar - se till att du är ordentligt klädda med vårat Slaktarförkläde. Perfekt att ha vårat slaktarförkläde när du står vid grillen och vill ta en klunk öl. Fungerar även utmärkt att ge bort som present till den som är grillmästare eller gillar matlagning.

Blodigt Slaktarförkläde finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 249 kr.

Häftiga prylar, presenter och leksaker

Häftiga prylar på Etrendstore.se - Här hittar du roliga prylar, roliga presenter, roliga leksaker, roliga partyprylar, roliga designprylar, roliga retroprylar och roliga datorprylar. Etrendstore.se har ett stort utbud av roliga prylar, partyprylar och leksaker som är perfekta att ge bort som presenter eller behålla för sig själv!

Köp häftiga prylar på Etrendstore.se!

Cash Stash Nyckelring


Smart vattentät och bombsäker behållare av härdat aluminium som du fäster i nyckelknippan. Vik ihop en sedel, stoppa i behållaren, skruva på locket, fäst i knippan. Och ha därmed alltid en extra peng när du behöver den! Cash Stash mäter 4,5 x 1,5 cm. Finns i tre olika färger: silver, svart och rosa.

Cash Stash Nyckelring finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 85 kr.

Coola prylar och presenter

Coola prylar på Etrendstore.se - Här hittar du roliga prylar, roliga presenter, roliga leksaker, roliga partyprylar, roliga designprylar, roliga retroprylar och roliga datorprylar. Etrendstore.se har ett stort utbud av roliga prylar, partyprylar och leksaker som är perfekta att ge bort som presenter eller behålla för sig själv!

Köp coola prylar på Etrendstore.se!

Roliga prylar och roliga saker


Här har vi samlat alla roliga prylar - Annorlunda prylar som du kanske inte behöver men mycket gärna vill ha! Allt från pussel och leksaker till humorprylar och konstiga saker.

Roliga prylar och presenter hittar du hos Etrendstore.se

Voodoo knivställ: Coolt och härligt bisarrt knivställ

Coolt och härligt bisarrt knivställ vid namn Voodoo! Knivstället är gjort i glansig plast och kommer med snygga köksknivar i rostfritt stål. Knivarna är gjorda av molybden-vanadium stål. Det är en stållegering som gör att eggen blir extra vass när den slipas.

Knivstället levereras med 5 stycken tillhörande knivar av ypperlig kvalité och hålls på plats med magneter i knivfacken och skyddas baktill av frostade plastfodral. Knivstället finns i olika färger: röd, svart & chrome.

Voodoo knivstället finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 945 kr.

 


Retro och nostalgi: Roliga retroprylar & presenter

Retro och nostalgi på Etrendstore.se - Här hittar du retroprylar & presenter med nostalgi från förr i tiden. Etrendstore.se har coola retroprylar, retro gadgets och retro prylar! Här hittar du även prylar som kan digitalisera dina gamla foton, filmer och musik.

Maskerad tips: maskeradkläder till vuxna och barn

Maskerad tips på Etrendstore.se - Här hittar du ett stort utbud av maskeradkläder, partyprylar, maskeraddräkter och maskeradkostymer till halloween och maskeradfesten! Etrendstore.se har även massor roliga maskeradtillbehör, smink & hårfärg, färgade linser utan styrka, hattar, masker och party peruker. Om du ska maskeradfest så hittar du roliga maskerad- och partyprylar på Etrendstore.se!

Star Wars prylar

Star Wars på Etrendstore.se - Stjärnornas krig eller Star Wars som originalnamnet är tillhör de mest framgångsrika filmserierna någonsin och nu återfinns alla coola karaktärer och skepp i Lego. Bland de mest kända figurerna i filmerna är Darth Vader, Luke Skywalker och Han Solo.

Hos Etrendstore.se hittar du bland annat maskeradkläder, morgonrock, roliga prylar och Lego med Star Wars tema!

Nintendo prylar


Nintendo Prylar på Etrendstore.se - Här hittar du allt som har med Nintendo och Super Mario att göra. Roliga prylar, samlarprylar, bilbanor, maskeradkläder, väggdekaler och nyckelringar. Ja, allting helt enkelt...

Cykelbelysning med blinkers


På cykeln vill man hålla sig trygg och bli sedd. Därför är det viktigt att signalera vid sväng. Med Bicygnals har du inbyggda blinkers i ett vanligt cykelbelysningsset. Med en lätt tumrörselse slår du på blinkersen. Trådlös teknik gör det möjligt att både fram och bak blinkers fungerar i perfekt synk. Bicygnals ersätter alltså din vanliga cykellykta tack vare fem starka, vita LED-lampor fram och tre röda bak. Båda kan ställas in på fast eller blinkande sken.

Bicygnals finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 549 kr.

Scalextric Bilbanor
Scalextric Bilbanor
på Etrendstore.se - Här hittar du supertuffa bilbanor från Scalextric som är en av världens ledande tillverkare av bilbanor till högsta kvalité! Bilarna på bilbanan drivs av elmotorer som matas med likström genom ledspår i banan. Systemet började tillverkas av modelljärnvägstillverkaren Scalextric och har sedan utvecklats till dagens bilbana. Kallas även spårstyrd racing eller slotracing.

Scalextric bilbanor, bilar och bandelar hittar du hos Etrendstore.se

Trampbilar till barn - Roliga leksaker


Trampbilar till barn på Etrendstore.se - I generationer har lådbilar och trampbilen varit barnens absoluta favorit. Känslan av att få rulla fram i sin alldeles egna lilla bil är det många som minns med glädje. Nu presenterar Etrendstore.se dessa fantastiska bilar för de minsta. Garanterat en klassisker!

Radiostyrda båtar och segelbåtar


Radiostyrda båtar
på Etrendstore.se - Här hittar radiostyrda båtar som är perfekt underhållning i den lokala sjön eller ute på havet. Att framföra en riktig radiostyrd båt över vattenvidderna är helt underbart. Radiostyrda segelbåtar upplevs bäst en lugn och skön sommarkväll i goda vänners lag.

Radiostyrda båtar och segelbåtar hittar du hos Etrendstore.se 

Ge bort en unik upplevelsepresent


Ge bort en unik upplevelsepresent! Har du svårt att hitta den rätta presenten? Nu behöver du inte spendera mer tid på att leta efter presenten som kommer att imponera. I själva verket finns det fantastiska upplevelser ideala för vilket tillfälle som helst. Skäm bort din käraste med en upplevelse från Etrendstore, det kommer garanterat att uppskattas!

Upplevelsepresenter hittar du hos Etrendstore.seRoliga Gadgets, Coola Prylar & Häftiga Presenter på RoligaGadgets.se

Här tipsar vi dig om roliga prylar, roliga presenter och roliga gadgets som du kan köpa på nätet! På denna blogg hittar du ett stort utbud av coola, häftiga, smarta och annorlunda prylar, gadgets, presenter och som är perfekta att ge bort som presenter eller behålla för sig själv!

Copyright © RoligaGadgets.se 2010-2012.

RSS 2.0