Hug A Mug

Tack vare dubbla väggisolering och smarta ingjutna handavtryck, låter denna stilfulla keramikmugg dig hålla rykande het dryck utan att bränna dina händer. Handtag? Vem behöver dem? Fyll bara muggen med varm choklad, te, kaffe, soppa, nudlar eller vad som och njuta av den sköna värmen som genereras av din ångande dryck. Muggen passar även bra till kalla drycker då dess isolerade väggar förhindra att dina varma händer värmer upp drycken.

Hug A Mug finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 169 kr.

I Am Not A Paper Cup - Roliga gadgets

Detta är en pappersmugg som inte är en riktig pappersmugg. Den ser bara ut som en pappersmugg, men låt dig inte luras av utseendet. Muggen är tillverkad av värmetåligt porslin samt att ett lock av silikon medföjler!

I Am Not A Paper Cup finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 195 kr.

Shot of Spice Salt & Peppar - Roliga gadgets

Två snygga pistoler som du kan peppra och salta din mat med. De är gjorda av keramik och mäter ca 16 *10 cm. Båda är vita och det står pepper resp salt på piporna. För att fylla på öppnar man enkelt pluggen i botten som den står på.

Shot of Spice finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 269 kr.

Winners Mug: Börja dagen med en kopp kaffe ur Vinnarmuggen

Börja dagen med en kopp kaffe ur Vinnar Muggen och känn dig som en segrare! Eller visa tydligt på jobbet vilken mugg som är din och få kollegorna att känna sig som förlorare.

Winners Mug finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 99 kr.Roliga Gadgets, Coola Prylar & Häftiga Presenter på RoligaGadgets.se

Här tipsar vi dig om roliga prylar, roliga presenter och roliga gadgets som du kan köpa på nätet! På denna blogg hittar du ett stort utbud av coola, häftiga, smarta och annorlunda prylar, gadgets, presenter och som är perfekta att ge bort som presenter eller behålla för sig själv!

Copyright © RoligaGadgets.se 2010-2012.

RSS 2.0