Contigo Autoseal Termosmugg

Contigo Autoseal Termosmugg

Med Contigo West Loop behöver du aldrig mer spilla en droppe! AUTOSEAL®-tekniken garanterar att muggen är 100% spill- och läcksäker. Tryck på knappen när du vill dricka. När du släpper knappen stängs muggen automatiskt. Den här självförslutningstekniken, kombinerat med dubbla väggar och vakuumisolerat stål gör att temperaturen behålls exceptionellt läge. Dryckerna håller sig varma i 4 timmar och kalla i 12 timmar.

Contigo Autoseal Termos finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 299 kr.

Dödskalle Mugg - Roliga gadgets

Dödskalle Mugg

Svart porslinsmugg med ett motiv av en dödskalle.

Höjd 9cm, Diameter 8,5cm.

Dödskalle Mugg finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 79 kr.

Pornstar Mugg - Roliga gadgets

Pornstar Mugg

Porslinsmugg med text "Pornstar". Höjd 9cm, Diameter 8,5cm.

Pornstar Muggen finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 79 kr.
 

1000-lappar Toalettpapper

1000-lappar Toalettpapper

En toalettpappersrulle som består av massor av tusenlappar. Känn dig riktigt rik för en dag och torka dig med 1000-lappar! Fungerar lika bra som present som till din egen toa.

1000-lappar Toalettpapper finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 39 kr.

Nine Eagle Spitfire 2,4G RTF - Radiostyrt flygplan

Nine Eagle Spitfire 2,4G RTF

Nine Eagle Spitfire är en miniatyr av ett stridsplan, lätt att kontrollera, unik på marknaden då den har micro propeller med automatisk krasch stoppfunktion. Flygplanet har blivit monterad helt i fabriken och är redo att flyga direkt ut ur kartongen. Nine Eagle Spitfire klarar såväl flygning inomhus tack vare den lilla storleken och flyg utomhus i vinden då den besitter en stark motor och avancerad fjärrkontroll teknik. Planet är utrustat med 3 CH och 2,4 GHZ styrteknik. Med proportionell gas, skev-och höjdroder, tillsammans med mycket realistiskt utseende, kan det ge dig den glädje som bara finns i flyg av stridsflygplan. En sak måste understrykas, Nine Eagle Spitfire kan slutföra häftiga stunt.

Nine Eagle Spitfire finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 995 kr.

Blodbad Duschtvål

Blodbad Duschtvål

Blodbad Duschtvål är inspirerad av de klassiska blodpåsarna. En perfekt present till den som jobbar på ett sjukhus eller som pluggar till sjuksyrra! Kombineras med fördel med våra övriga blodbad presentprodukter. Kommer i blodtyp O Rh+ och luktar körsbär. Förpackningen rymmer 400 ml.

Blodbad Duschtvål finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 69 kr.

Ascoola 90-talet

Ascoola 90-talet
Det här är spelet om den där härliga tiden när vi satt klistrade framför Rederiet och Tre Kronor, svampade väggarna i terrakotta, drack Hot Shots (Har ni fest eller?), åkte inlines, upptäckte internet och skrek oss hesa i sommarnatten när vi grävde guld i USA. En tid när vi nynnade på ”It must have been love”, dansade till What is love”, grät till Titanic och tävlade om att klara Fader Fouras kluriga gåtor i Fångarna på Fortet. Ett decennium fullt av tidlösa ögonblick och oförglömliga figurer som Farbror Barbro, Robinson-Jesus, Ludmila Engquist, Brandon Walch, O.J. Simpson och Ronny och Ragge.

Ascoola 90-talet är ett fantastiskt kul frågespel med 318 frågor om allt från noshörningen Nelson till NileCity, Tamagotchi, Änglagård och Beverly Hills. Ett spel med skyhög igenkänningsfaktor och massor av nostalgiska tillbakablickar!

Det här är spelet för dig som var liten, stor eller mittemellan på 90-talet och passar lika bra på festen som på middagen eller med familjen.

Ascoola 90-talet finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 179 kr.

Det borde man ju veta

Det borde man ju veta

Ett spel om allt det där man faktiskt borde veta.. Det borde man ju veta! är ett medryckande och underhållande frågespel med över 400 frågor om sånt man faktiskt borde veta. Till skillnad från traditionella frågespel så har vi vänt på konceptet helt och delar inte ut poäng för rätt svar – bara minuspoäng för fel svar! Antalet minuspoäng beror på hur enkel frågan är och svarar man fel på en busenkel fråga så straffas man snabbt med massor av elaka minuspoäng. Var beredd på att bli osäker på även de enklaste av frågor när inte Google eller Wikipedia finns till hands! Ett helknasigt, nervpirrande och kul spel som garanterat kommer bjuda på många hjärnsläpp, skratt och pinsamma svar!

En sak är säker, du lär få höra dig själv säga.. Åh.. det borde man ju veta! Perfekt för festen, middagen eller med familj och vänner!

Det borde man ju veta finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 179 kr.

Star Wars Emperor Morgonrock

Star Wars Emperor Morgonrock

För länge sedan i en galax långt, långt borta, bestämde Jedi rådet att deras standard dräkt skulle likna en brun morgonrock.

Emperor-badrocken är tillverkad av mjuk 100% bomull med en broderad Emperor-logotyp på bröstet. Emperor-rocken har en stor huva för att dölja din spretiga hästsvans, vida ärmar för att dölja din robot hand och ett bälte för att dölja dina Emperor vapen.


Star Wars Emperor Morgonrock finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 599 kr.

Lego Darth Vader Alarmklocka

Lego Darth Vader Alarmklocka

En väckarklocka utformad som en enorm Lego Darth Vader figur. Drivs med 2st AAA-batterier, som ingår. Storlek cirka 24 cm i höjd och 13 cm bred. Böjbara armar och ben precis som en riktig Lego-gubbe.

Lego Darth Vader Alarmklocka finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 349 kr.Roliga Gadgets, Coola Prylar & Häftiga Presenter på RoligaGadgets.se

Här tipsar vi dig om roliga prylar, roliga presenter och roliga gadgets som du kan köpa på nätet! På denna blogg hittar du ett stort utbud av coola, häftiga, smarta och annorlunda prylar, gadgets, presenter och som är perfekta att ge bort som presenter eller behålla för sig själv!

Copyright © RoligaGadgets.se 2010-2012.

RSS 2.0